Wij zijn aangesloten bij erfgoedlogies.nl

Het Château

Het zomerkasteeltje van het dorp Égleny is gebouwd in het jaar 1865 ten tijde van Koning Napoleon III en heeft een bijzondere ligging direct aan het marktplein, ‘la Place du Marché’. De gevel van het Château en zijn twee torentjes zijn vormgegeven in neo-renaissance bouwstijl en staan onder bescherming van de Franse monumentenzorg.

 

‘Overnachten in Frankrijk’ bij Jean & Nelleke op hun Bourgondische Domaine du Château Beauregard staat garant voor genieten als ‘God in Frankrijk’. Of je nu alleen komt, of samen met jouw partner, of in groepsverband of clubverband, Jean & Nelleke stellen een ‘Op pad met locals’-arrangement samen dat onvergetelijk is.

Bekijk Onze Intro Video

Wij zijn aangesloten bij bourgondietoerist.nl

Over Ons

Nelleke is lerares basisonderwijs en Jean heeft een economische rechtspraktijk in Zuid-Limburg. Toch besluiten ze om hun gezamenlijke wens te vervullen en een chambres d’hôtes te starten.

 

Ze bezoeken wel twintig kastelen maar bijna geen is te koop. Tot ze eind 2005 tijdens een bezoek aan de wijnregio Chablis op een idyllisch zomerkasteeltje stuiten. Dit château blijkt te koop en drie maanden later worden Jean en Nelleke de trotse kasteeleigenaren.

Ontdek de mogelijkheden

Wij nodigen u van harte uit om onze gast te zijn voor uw vakantie of gewoon ‘n weekend. Kom de sfeer en ambiance van een bijzonder Frans château proeven, waarbij wij u op een Bourgondische wijze verwennen. Het zomerkasteel is een fraaie plek om lekker tot rust te komen en te ontspannen, op nog geen 600 km rijden van Utrecht. Vanuit Maastricht is het zelfs nog geen 500 km. U kunt kiezen uit de comfortabele verzorging van ‘bed & breakfast’ (logies & ontbijt / chambres d’hôtes) of de flexibiliteit van een sfeervolle vakantiewoning (gîte de charme).

Maison Cocagne

BED AND BREAKFAST

Vanaf €120,- per nacht per 2-persoonskamer (+ontbijt)

Voor ‘n vakantieverblijf, voor ‘n lang weekend of voor een overnachting op doorreis, bieden wij u luxe gastenkamers aan van Maison Cocagne in de sfeer en ambiance van ons Château.

Maison de la Porte Cochère

VAKANTIEWONING

Vanaf €490,- per week bij 2 persoonsbezetting

Het poortgebouw ‘Maison de la Porte Cochère’ kunt u als vakantiewoning huren. Deze ‘gîte’ is ingericht voor gezelschappen van minimaal 2 tot maximaal 8 personen.

Groepsaccommodatie

2 POORTGEBOUWEN VOOR 1 GEZELSCHAP

Vanaf €1.390,- per week bij 10 persoonsbezetting

Voor grotere gezelschappen is het mogelijk om de twee vakantiewoningen, ‘Maison de la Porte Cochère’ en ‘Maison Cocagne’ tegelijkertijd te huren tot maximaal 16 personen.

Wij zijn aangesloten bij chambresdhoteswijzer.nl

Bezoek ook autoclubtrips.nl voor een auto vakantie op maat

Tevreden Klanten

Auto-fans opgelet!

Autotrips naar de wijngaarden van de Chablis, de Auxerrois of de Sancerre, met onderweg een lunch bij een typisch Frans restaurant worden door Jean & Nelleke georganiseerd. Zij begeleiden jullie, en bij meerdere auto’s is er continu contact via walkie talkies. Heerlijk ongedwongen toeren door het heuvellandschap, onderbroken door het stoppen bij uitzichtpunten of het bezoeken van een wijngoed.

Voor autosportliefhebbers is het interessant om het circuit Magny-Cours te bezoeken. In 2008 vond er nog een Formule-1 race plaats. Jean heeft een leuke route klaarliggen waarbij op de terugreis geknald kan worden op de autoroute.

Château Beauregard d’Égleny
6 Place du Marché
89240 ÉGLENY
France

 

Correspondentieadres
Rijksweg-Zuid 22
6131 AP  SITTARD
Nederland

+31(0)6 – 51 11 42 21 • info@chateau-egleny.nl

Neem contact met ons op

Heeft u vragen naar aanleiding van ons aanbod of wilt u een afspraak maken om de mogelijkheden te bespreken? Wij staan uw graag te woord.

Contact informatie